Ezek a legjobb Karácsonyi filmek az Amazon Primeon? Filmajánló

Ahogy közelítenek az ünnepek, úgy bújnánk be a takaró alá és néznénk Karácsonyi filmeket. Szerencsére a Prime Video listában sok érdekes film közül választhatunk. Ezek közül válogattunk össze párat ebben a filmajánlóban. A cikkben a linkek affiliate linkek, így egy esetleges Prime regisztrációt követően jutalékot kapunk. Ezzel támogathatod az oldal működését, viszont számodra semmibe nem kerül.

  1. Elf: Buddy’s sing & Cheer Along
  2. Bad Santa
  3. Girlfriends of Christmas Past
  4. Arthur Christmas
  5. Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas

Nézzük meg a legjobb Karácsonyi filmek listáját

1, Elf: Buddy’s sing & Cheer Along

A Will Ferrell főszereplésében rendezett filmet 2003-ban készítették, és az egyik legnépszerűbb Karácsonyi film lett. Réges-régen egy szenteste egy kisbaba belebújt a Mikulás játékokkal teli zsákjába, és mint Elf (manó) nevelték fel. Az emberi mivolta végett háromszor akkora méretűre nőtt, mint a rendes kis manók. Sajnos a termete miatt rájött, hogy nem fog tudni beilleszkedni a manók közé, ezért elindult megkeresni az igazi helyét a való világban.

Nézd meg a filmet az Amazonon

2, Bad Santa

Mi lenne akkor ha a Mikulás és a manók is rosszfiúk lennének? Ebben a filmben Willie T. Stokes (Billy Bob Thornton) egy szélhámost, tolvajt játszik, aki a törpe barátjával Marcussal (Tony Cox) egy különleges fogásra készülnek. Willie Mikulásként kap állást egy bevásárlóközpontban, a törpe haverja csatlakozik hozzá manóként, majd eltervezik, hogy kirabolják azt. A Karácsony előtt ez egy igazán jó tervnek tűnt, hiszen rengetegen vásárolnak ajándékokat, ám a tervbe egy hiba csúszik. Az alkoholista Télapót kirúgják, és összebarátkozik az egyik túlsúlyos törzsvásárló kisfiúval akin végül megesik a szíve, és apafiguraként igyekszik őt jótanácsokkal ellátni.

Nézd meg a filmet az Amazonon

3, Girlfriends of Christmas Past

Ezt a filmet most ingyenesen is meg lehet nézni, csak lépj be az Amazon fiókodba. A dolog szépséghibája, hogy néhány hirdetést meg kell nézni közben, csakúgy mint a tévében.

A filmben épp Karácsony előtt ahelyett, hogy jegygyűrűt kapna párjától Livvy, szakít vele a barátja. A lány rájön, hogy a srác (Anderson) két korábbi barátnőjével is hasonlóan rosszul bánt el, így megkereste őket, hogy együtt kiterveljenek valami bosszút. A bosszú közben azonban Livvy újra szerelembe esik?

Nézd meg a filmet az Amazonon

4, Arthur Christmas

A Karácsonyi filmek listáját egy gyerekeknek szóló animációs filmmel folytatjuk. Arthur

Hogyan tudja a Mikulás egyetlen éjszaka alatt gyerekek milliárdjainak eljuttatni az ajándékát? Nos a válasz, hogy egy harci stílusú manó hadsereg segít neki, hogy az egy éjszakás küldetés sikerrel járjon. A Mikulás fia Arthur viszont észreveszi, hogy egy ajándék nem lett kézbesítve. Ezért egy őrült küldetésre indul, hogy eljuttassa az ajándékot a kisgyereknek. Azért is fontos ez az ajándék, mert épp ahhoz a gyerekhez nem jutna el aki nem hisz a Mikulásban.

A küldetés tele van kalanddal, és vidám izgalmas jelenetekkel, így nem csak gyerekeknek szól ez a mese, de a felnőttek is élvethezik azt.

Nézd meg a filmet az Amazonon

5, Dr. Seuss’ How the Grinch Stole Christmas

Jim Carrey a Grincs szerepében teljesen felforgatja az emberek életét, míg egy nap Cindy Lou Who (Taylor Momsen) a kezébe nem veszi a dolgokat. A Karácsony igazi értelmét kutatva teljesen a feje tetejére állnak a dolgok.

És, hogy mi sül ki ebből? Nézd meg a filmben, biztosan nem fogsz unatkozni, még ha kissé régi is a film.

Nézd meg a filmet az Amazonon

Ezek voltak az Amazon filmek egy rövid kis listája. A cikket igyekszünk majd bővíteni mégtöbb izgalmas, és karácsonyos filmmel.

Ez is érdekelhet:

Szólj hozzá!