Apple EarPods teszt és vélemény 2022

Az internetes webáruházakban még mindig nagyon népszerű fülhallgató az Apple Earpods. Bár sajnos már kikerült a rivaldafényből, és az iPhone alap kiegészítők közül is, de akinek még a 3.5mm-es jack dugós iPhone-ja van, azoknak ez a termék egy kincs. Emlékszem az első telefonom mellé még műanyag tok nélkül adta az Apple, és valami szuper jó hangzása volt. Azokban az időkben egy Apple Earpods teszt csupa 5 csillagból állt volna.

Azóta persze sokat fejlődött az Apple is a fülhallgatók terén, csakúgy, mint az ízlésem. Így ma már csak kényelmi okokból kaphatna jó értékelést ez a fülhallgató.

Ez egy affiliate link amellyel támogathatod az oldalt

Apple Earpods teszt és vélemény 2022

A kegyvesztett alapkiegészítő

Ahogy az évek múltak, az egyszerűségre törekedő Apple úgy döntött, hogy kiszedi a telefonjaiból a 3.5 mm-es jack dugót. Ezzel egycsapásra kegyvesztetté tette a vezetékes fülhallgatóját is. Nyíltan, egyre jobban szerették volna az embereket az AirPods irányába terelni. Az AirPods a cég vezeték nélküli fülhallgatója, amelyet végül 2017-ben vezettek be.

Az Amazon eladási listát böngészve a Lightning csatlakozós fülhallgatót válasszák már az emberek, hiszen az újabb telefonokhoz azt tudják már csak használni az emberek. Jól látszik, hogy ez az olcsóbb fülhallgató ellátja az alapdolgokat, amelyet egy fülesnek tudnia kell. A beépített mikrofonnak köszönhetően kiváló választás egy otthoni Skype vagy Teams Meetingre.

Zajos környezetben, vagy tömegközlekedésen sajnos nem elég jó készülék.

Kíváncsi vagy az Amazon Echo Dot 4 cikkünkre? 

Sportolás

Személy szerint futáshoz szerettem hordani a vezetékes fülhallgatót is. Kényelmesen illeszkedik a fülbe, és a zsinórok sem olyan zavaróak.

Biciklizéskor is kiválóan használható, abban az esetben, ha a telefonunk elég közel van a testünkhöz, és a fülhallgató vezetékeit nem feszíti nagyon.

Apple EarPods teszt végszó

Ez a termék egy igazán jó alap fülhallgató a mindennapi életben. Zajosabb helyeken sajnos kényelmetlen használni. Sokat javult a termék az évek alatt, és már kevésbé ad dobozhangot. A kezdetek kezdetén még egy nyűg volt, mára már egy kellemesen használható verzióvá nőtte ki magát.

Nyilván, aki szeretne több pénzt kiadni, és fontos neki a zene, azoknak érdemes egy jobb minőségű terméket választani.

Ha úgy döntessz, hogy szeretnél egy ilyen fülest vásárolni, akkor az alábbi linken megteheted.

Ez egy affiliate link amellyel támogathatod az oldalt

Szólj hozzá!