Amazon Echo Dot 4 teszt

Az Amazon Echo Dot a legkisebb és legolcsóbb Alexa-kompatibilis eszköz, amelyet birtokolhat. A 3. generációs hokikorong alakú eszközt sikerült kicsit felújítania a cégnek. Ám az új Amazon Echo Dot 4. generációs eszköze zseniális az egyszerűségében, és sok problémát megold azoknak az embereknek, akiknek még nincs otthonukban intelligens világítás vagy hozzáférhető intelligens termosztát. Ez a cikk az Amazon Echo Dot 4 teszt röviden.

Ha szereti a technológiát, és érdekli minden csatlakoztatott vagy hangvezérlésű dolog, akkor teljesen logikus az Amazon Echo Dot birtoklása. De ha semleges ezekkel a kütyükkel kapcsolatban, vagy úgy érzi, hogy túl sok karbantartást igényelnek ahhoz, hogy indokolttá tegye a vásárlást, akkor ez a cikk segít eldönteni, hogy most vásároljon-e egy Amazon Echo Dotot, vagy várjon későbbre, amikor más hasonló termékek jelennem meg a piacon.

amazon echo dot 4 teszt

Tekintsd meg a terméket ezen az affiliate linken:

Amazon Echo Dot 4 megtekintése

Miért érdemes megvenni az Amazon Echo Dotot?

Ha szereti a technológiát, és érdekli minden csatlakoztatott vagy hangvezérlésű dolog, akkor teljesen logikus az Amazon Echo Dot birtoklása. Az Amazon Echo-t először 2015-ben mutatták be, és a vele kapcsolatos hírverés és izgalom nagyon hamar elült. Csak az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban volt elérhető, és nem sokan rendelkeztek vele. Az eszköz kiskereskedelmi ára magas volt, és a legtöbben nem voltak hajlandóak beruházni egy olyan eszközre, amely alapvetően egy dicsőített Bluetooth hangszóró volt. Az Amazonnak egy éve volt az eszköz fejlesztésére, és ez sikerült is.

Az Amazon Echo Dot idén az Amazon Echo megfizethetőbb alternatívájaként jelent meg. A készülék kiskereskedelmi ára 50 dollár, ami a legtöbb ember számára impulzusvásárlást jelent. Az Amazon Echo Dot beállítása egyszerű, az Amazon Alexa alkalmazás pedig intuitív módon használható. Az eszköz kompatibilis az összes intelligens otthoni eszközzel, beleértve a Google Home-t és az Apple Homekit-et is. Ez a legjobb alternatíva az Amazon Echo-hoz is, ha még nincs elérhető intelligens termosztát vagy intelligens világítás otthonában.

Érdekelnek más Amazon termékek? Olvasd el a cikkünket a Kindle-ről.

Echo Dot 4 teszt – A jó dolgok

Számos jó dolog van az Amazon Echo Dot-ban, amelyek miatt bizonyos emberek számára kötelező vásárlás. Itt van néhány közülük:

  • Ha Ön Amazon Prime-tag: Ha Ön Amazon Prime-tag, akkor szállítási költség fizetése nélkül vásárolhatja meg az Amazon Echo Dot-ot. Ez vonzóvá teszi az Amazon Echo Dotot, mert még teljes áron sem olyan drága. Az Amazon Echo Dot szolgáltatást is fontolóra veheti, ha Ön diák, és kedvezményes Prime-tagságot kap. Az éves tagság 59 dollár, ami olcsóbb, mintha teljes áron vásárolnánk az Amazon Echo Dotot.
  • Ha kis házban él: Ha kis házban él, akkor az Amazon Echo Dot beszerzése jó befektetés lesz, mert nem igényel sok helyet. Polcra helyezheti, és nem funkcionális kütyü, hanem dekorációs elemnek fog kinézni.
  • Ha pénztárcakímélő: Ha szűkös a költségvetése, és nem szeretne nagy befektetéseket eszközölni egy intelligens hangszóróba, szerezzen be egy Amazon Echo Dotot. Csak 50 dollárba kerül, ami ésszerű összeg azoknak, akik nem tudják, mennyit fognak használni egy okoseszközt.
  • Ha semleges ezekkel a kütyükkel kapcsolatban: Ha semleges ezekkel a kütyükkel kapcsolatban, és nincs haszna az intelligens hangszóróknak, akkor az Amazon Echo Dot jó hely, hogy elkezdje megismerni ezeket az eszközöket. Ez egy megfizethető eszköz, amely nem rendelkezik meredek tanulási görbével. Amint rájöttél, ajándékozhatod valakinek, vagy elcserélheted egy fejlettebb készülékre.

Vásárold meg ezt a terméket ezen az affiliate linken:

Amazon Echo Dot 4 megtekintése

Echo Dot 4 teszt – A rossz dolgok

 

Van néhány hátránya az Amazon Echo Dot birtoklásának. Itt van néhány közülük:

  • A teljes potenciált még nem érték el: Bár az Amazon Echo Dot jobb eszköz, mint az Amazon Echo, az eszközben rejlő lehetőségeket még nem sikerült elérni. A készülék sok okosotthoni eszközzel kompatibilis, de nem mindegyikkel működik. Ha a legtöbbet szeretné kihozni egy okoseszközből, fontos, hogy olyan készüléket vásároljon, amely széles körű kompatibilitást biztosít. Az Amazon Echo Dot jelenleg csak szűk kompatibilitási tartományban rendelkezik, így eltart egy ideig, amíg javul.
  • Korlátozott külső támogatás: Harmadik féltől származó alkalmazásokat fejlesztettek ki az Amazon Echo Dot számára, de ezek korlátozottak. Jelenleg csak öt alkalmazás érhető el, de a számuk a jövőben növekedni fog, ahogy egyre többen vásárolják meg az Amazon Echo Dotot. Fontos, hogy ezt szem előtt tartsa, ha Amazon Echo Dotot vásárol, mert meg szeretne bizonyosodni arról, hogy a jövőben megvannak benne a szükséges alkalmazások.
  • Nincs Google Asszisztens: Ha Ön megrögzött Google-felhasználó, akkor az Amazon Echo Dot nem az Ön számára való, mert nincs benne Google Asszisztens. De ha nyitott más AI-szolgáltatásokra, használhatja az Amazon Echo Dotot.

Videós elemzés

Tekintsd meg ezt az 1 órás videót angolul, hogy igazán részletesen megismerd a terméket. Hamarosan részletesebb cikkel is jelentkezünk.

 

Vásárolj-e Amazon Echo Dotot?

Ha semleges ezekkel a kütyükkel kapcsolatban, és nincs értelme intelligens hangszórónak, akkor az Amazon Echo Dot egy jó dolog, hogy elkezdje megismerni ezeket az eszközöket. Ez egy megfizethető eszköz, amely nem rendelkezik meredek tanulási görbével. Amint rájött hogyan működik akár el is ajándékozhatod valakinek, vagy elcserélheted egy fejlettebb készülékre.

De ha szereti a technológiát, érdekli minden csatlakoztatott vagy hangvezérlésű dolog, és kicsi a költségvetése, akkor azonnal szerezzen be egy Amazon Echo Dotot. Rengeteg funkcionalitást kap majd az eszközből, és más okosotthoni eszközökkel is használhatja. Az Amazon Echo Dotot megéri megvenni, és hosszú idő óta ez lehet a legjobb befektetés.

Tekintsd meg a terméket ezen az affiliate linken:

Amazon Echo Dot 4 megtekintése

 

Ezek is érdekelhetnek:

Szólj hozzá!