Karácsonyi ajándék ötletek az egész családnak az Amazon áruházból

Nyakunkon a karácsony, és aki nem szereti a várost járni ajándékok után, vagy egy kicsit alaposabb kutatást szeretne végezni azok bizony az internethez, vagy az Amazonhoz fordulnak ötletekért, információkért. Ebben a rövid kis cikkben pár érdekes ajándékot mutatunk be.

1. Masszázs piszoly

Az Amazon’s Choise szerint ez a Laoben masszázs pisztoly (avagy massage gun) egy kitűnő választás. Azok akik gyakran sportolnak, vagy épp ellenkezőleg, gyakran ülnek a számítógép előtt, azoknak nagyszerű ajándék lehet ez a termék. Az elmakacsodott izmokat megmaszirozni egy felüdülés lesz végre.

laoben massage gun

A készülék több sebességi fokozattal is rendelkezik, amit egy kis LCD kijelzőn tudunk állítani, így erősebb, vagy gyengédebb masszázst. Hat különböző fejjel érkezik a készülék, és 3-6 óráig használható.

Laoben masszázs pisztoly vásárlás

2. Apple Watch Series 3

A kívánságlistákat böngészve az egyik slágertermék, amelyre az angol Amazonozók a legjobban vágynak, egy Apple Watch Series 3. A készüléket viszonylag kevésbé kell már bemutatni. Azok, akik az Apple termékeit használják, és szeretik biztosan rajta tartották a szemüket a korábbi, vagy az újabb típusokon. Ez a modell 2018-ban került a piacra, de még mindig nagyon népszerű.

appe watch series 3 fekete

Az árait tekintve 135 angol fontért kapható, ami nem is túl drága. Egy nagyszerű karácsonyi ajándék ötlet lehet a szeretteidnek. Mielőtt megvennéd, bizonyosodj meg róla, hogy iPhone készüléket használnak, hogy a lehető legjobban ki tudják majd használni az órát. Tekintsd meg a terméket.

Apple Watch Series 3 vásárlás

3. Cosori forrólevegős fritőz – avagy air fryer

A Cosori forrólevegős fritőzök egy igazán energiatakarékos módon főznek az egész családra, vagy azokra a kollégiumi fiatalokra, akiknek elegük van a menzás kajából. Nyilvánvalóan ettől még sokkal több felhasználási módja van ezeknek a forrólevegős fritőzöknek, mert helytakarékosak, és csak áram kell hozzájuk. Ez a termék ráadásul egy 100 receptből álló szakácskönyvvel is érkezik, így akik még csak most kezdik az air fryer-es sütés-főzést, azoknak kitűnő bónusz.

cosori forrólevegős fritőz

Személy szerint mi is figyeljük már egy ideje a forrólevegős fritőz termékeket, mert nem csak energiatakarékosak, de a kevesebb felhasznált olaj miatt egészségesebben is lehet velük sütni. A 13 funkcióval rendelkező termék még a gyerekeket is könnyedén megtanítja sütni. A fritőz tálcáján elfér 2 db steak, vagy 15 darab kisméretű csirkeszárny, vagy egy 2 kilós csirke is!

Cosori forrólevegős fritőz vásárlás

4, Hisense 50 inch 4K Smart TV

Bár a foci világbajnokság már lassan a végéhez közeledik, és lehetséges, hogy már erre készülve korábban beújítottál egy TV-t, ám ez a készülék most igazán kedvezményes áron lehet a tiéd. A cikk írásának pillanatában közel 42%-kal olcsóbban kapható az Amazonnál, mindössze 289 fontért.

hisense 4k smart tv 50 inch

Azt mindenképp vedd figyelembe, hogy az angliából rendelt termékeknek más hálózati csatlakozójuk van, így ennek mindenképp olvass utána, hogy milyen a csatlakozó.

Hisense 4K Smart Tv vásárlás

5, Groot virágcserép

A végére pedig egy kicsit vicces ajándék a Galaxis őrzőiből ismert Groot révén. Ez a kis dekor virágcserép egy igazán mókás módon dobja fel a lakásunkat, irodánkat.

groot virágcserép

Ez a karácsonyi ajándék biztosan megmosolyogtat, és biztosan sokan örülnének neki, hiszen (főleg) a bébi Groot egy nagyon vicces kis figura volt a filmben. A mosolygós kis arcával pedig biztosan feldobja a hétköznapjainkat.

Groot virágcserép vásárlás

Végszó

A karácsony rohamosan közeledik, ezért még ha időben olvasod a cikkünket, akkor könnyedén inspirálódhatsz ezekből az ajándék ötletekből.

Ezt olvastad már?

A weboldal affiliate linkeket tartalmaz, amivel mi jutalékot kapunk, így támogathatod az oldal működését. 

Szólj hozzá!