Amazon Kindle vásárlás 2022

Az Amazon Kindle vásárlás egy igen népszerű dolog. Ez a termék, amelyet 2007-ben dobott piacra a cég egy e-könyv olvasó. A népszerűségét mi sem jelzi jobban, mint az eladások.

Bár a 2007-es modell még nagyon kezdetleges volt, de a praktikus olvasási lehetőség miatt sokan megvásárolták már ezt a modellt is.

És, hogy hogy nézett ki?

Amazon Kindle - Off.jpg
Készítette: Jon ‘ShakataGaNai’ Davis, CC BY-SA 4.0, Hivatkozás

Szerencsére az évek alatt sokat fejlődött a készülék, és mára már egy igazán praktikus, és könnyen kezelhető e-book olvasó lett belőle.

Amazon Kindle Paperwhite 4

A legújabb 2018-as verzió kíméli a szemet, mert a készülék nem bocsát ki fényerőt, így olyan érzést kelt, mintha egy igazi könyvet olvasnál.

Az új Kindle mindössze 8 mm vékony, így a táskádban roppant kevés helyet foglal el. Nem beszélve a súlyáról! A legalább 8 GB tárolókapacitásának köszönhetően rengeteg könyvet le tudsz tölteni rá, így könnyedén kéznél tarthatod a kedvenceidet.

Az Amazon Kindle vásárlás egy remek lehetőség azok számára, akik a könyvolvasás élményét szeretnék megtartani.

Vásárold meg a Kindle-t ezen a linken keresztül: Kindle Whitepaper 8 (ez egy affiliate link, amellyel támogathatod a weboldalt).

Affiliate link

Hogyan tölts könyvet a Kindle-re?

Az Amazon áruházból könnyedén megvásárolhatod, és letöltheted a könyveket a készülékre. Az új Kindle már hangszóróval is el van látva, így az angol nyelvű könyveket akár fel is olvassa.

Bluetooth segítségével csatlakoztathatsz vezeték nélküli fülhallgatót is. Olvasd el a cikkünket a top 50 fülhallgatóról. Amennyiben Prime tag vagy, akkor pedig exluzív tartalmakhoz is hozzáférhetsz. 

Vízálló

A cég azt ígéri, hogy a készülék vízálló, így nyugodtan használhatod a strandon, vagy a tengerparton is. IPX8-as besorolással ellátott szabvány biztosítja a vízállóságot, amelyet laboratóriumi körülmények között teszteltek.

Mit is jelent ez pontosan? Édesvízben 2 méter mélységig akár 60 percig is kibírja, viszont sós vízben (tenger) csupán 3 percig, 0,25 méter mélységgel tesztelve. 

Személyes tapasztalatok

Sajnos személy szerint nincs tapasztalatom a készülékről, a vonaton láttam már embereket akik használták. Praktikus készüléknek tűnik, viszont számomra a kevés funkció miatt kevésbé szimpatikus. Egy tabletet vásároltam, amely több lehetőséget kínál az olvasásra, és a szórakozásra egyaránt.

Tekintsd meg ezt a videót

Szólj hozzá!